Vepřový jazyk je vedlejším produktem první kategorie a je chuťově i výživově srovnatelný s masem nejvyšší jakosti.
Detailní popis produktu
Sušený vepřový jazyk má velmi bohaté vitaminové složení. Například vitamin cholin, který umožňuje správné fungování jater, nervů a metabolismu. Dále obsahuje některé zástupce skupiny B, tokoferol, thiamin a niacin. Z minerálů se zde vyskytují K, Ca, Mg, Na, S, Fe, Co, Mn.
Jazyk lze právem považovat za delikatesu, která potěší vašeho čtyřnohého čumáka - je lahodný a výživný.
Složení: Vepřový jazyk 100 % (sušené v potravinářské kvalitě)
Energetická hodnota: 900 kJ (215 kcal)
Výživové hodnoty Bílkoviny 55 %, tuky 29 %, vláknina 0,2 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.